2025. február 20., Csütörtök
A somogyi erdő szívében lévő
Hotel Kardosfa az alábbi 3 féle munkakörbe keres munkatársakat:
Feladatok

Receptek és menük összeállítása és kifejlesztése, élelmiszer- és munkaerő-költségek becslése, élelmiszerkészletek rendelése

Étlapi árkalkulációk elkészítése és folyamatos ellenőrzése

Az ételek minőségének figyelése az elkészítés és feltálalás minden fázisában

A szakácsok és az ételek készítésében részt vevő egyéb dolgozók munkájának irányítása és koordinálása;

A készletek, berendezések és munkaterületek felügyelete, szabványok szerint

Az ételek felszolgálási módjának meghatározása és dekoratív módon történő bemutatása;

Higiéniai és élelmiszer-biztonsági szabályok ismertetése és betartatása (HACCP)
Elvárások

vendéglátóipari szakirányú végzettség

vendéglátásban szerzett 3 éves tapasztalat

vezetői tapasztalat/attitűd

felhasználói szintű excel tudás

szolgáltatói szemlélet

önálló munkavégzés
Előnyt jelent

Hostware rendszer ismerete
Amit kínálunk

Stabil, hosszú távú, bejelentett munkalehetőség

Remek csapat

100%-ban hivatalos szabadság kiadás és elszámolás
A pályázatok benyújtásának határideje március 01., a hr@sefag.hu e-mail címre megküldve.
Feladatok

Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, ételek elkészítése

Pontos receptúrák követése

Készletek felmérése, fogyások dokumentálása

Munkakörnyezet tisztaságának betartása, HACCP rendszer követése

A segédszemélyzet munkájának irányítása
Elvárások

Szakirányú végzettség

Minimum 3 év tapasztalat hasonló területen

Megbízhatóság, pontosság, alaposság

Vendégbarát hozzáállás

Szakma iránti elhivatottság

Aktív részvétel a konyha napi életében
Amit kínálunk

Tervezhető időbeosztás

Bejelentett munkaviszony, határozatlan idejű munkaszerződés, teljes munkaidős foglalkoztatás

Szakmai elvárást kielégítő konyhai gépesítés

Munkába járás támogatása

Hosszútávú munkalehetőség, tőkeerős hazai vállalati háttérrel

Cafeteria juttatás
A pályázatok benyújtásának határideje március 01., a hr@sefag.hu e-mail címre megküldve.
KONYHAI KISEGÍTŐ
Feladatok

Alapanyagok előkészítése

Mosogatás

Mosogatógép működtetés

Egyszerűbb konyhai feladatok elvégzése

Ételek porciózása

Munkakörnyezet tisztán tartása
Elvárások

Alapos, szorgalmas, igényes munkavégzés

Ápolt, tiszta megjelenés

Munkatársakkal való gördülékeny együttműködés
Amit kínálunk

Tiszta, rendes munkakörnyezet

Munkaidőkeretben történő foglalkoztatás

Bejelentett, határozatlan idejű teljes munkaidős munkaviszony, biztos gazdasági háttér

Cafetéria juttatás

Jó csapat
A pályázatok benyújtásának határideje március 01., a hr@sefag.hu e-mail címre megküldve.
Munkavégzés helye mindhárom pozícióban:
Hotel Kardosfa
Zselickisfalud, Kardosfapuszta 1.