Jó fogások – HAZAI Vadételek címmel indítjuk útnak a HAZAI VADÁSZ vadgasztronómiai sorozatát. Vadászházak, és erdei szálláshelyek konyháit látogatjuk meg, és bemutatjuk hogyan készülnek az ismert és a titkos receptek alapján a magyar vadételek. Kardosfa, a hajdani Esterházy erdészlak, majd vadászház a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. egyik, a Zselici dombvidék 8.300 ha nagyságú vadászterületén, a Zselici Tájvédelmi Körzetben, Kaposvártól 20 km-re található. A rendkívül szép és nyugodt természeti környezeti adottságú három csillagos Hotel Kardosfa nemcsak a vadászok célpontja, hanem az igényes szállást, és a különleges gasztronómiai élvezeteket kedvelő természetszerető túrázóké is. Németh Krisztián konyhafőnök és csapata be is bizonyította, hogy miért érdemes egy 3 fogásos ebédre betérni hozzájuk.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a megnövekedett 2 méteres cser és a hasított – darabolt (konyhakész) tűzifa kereslet miatt a SEFAG Zrt. Szántódi Erdészeténél a 2025. szeptember 16. utáni megrendelésnek minősülő befizetések esetén a kiszállítási határidő a befizetés dátumától számított 90 naptári napnál hosszabb lesz.
Megértésüket köszönjük!
Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a lehető legjobb élmény nyújtásához.