SEFAG-os siker a vadgasztronómiában
2022. szeptember 4., Vasárnap
Szeptember 3. napján került megrendezésre a 15. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál, ahol a vaddisznós ételek kategóriájában Németh Krisztián, a Hotel Kardosfa vezetője irányításával második helyezést ért el a SEFAG Zrt. csapata.
A SEFAG Zrt burgundi raguja 2.helyezett lett vaddisznó ételek kategóriájában a 15. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon, Soponyán. A séf Németh Krisztián, a Hotel Kardosfa vezetője, a kukták pedig Klabuzai Dóra, Abai Mariann, Mezriczky Csaba és Kovácsné Kiss Zita voltak. A csapat kiegészült a séf családjával is, akiknek köszönhetően készült fokhagymás langalló is.
Gratulálunk a csapatnak, gratuláció és köszönet a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. nek a szervezéséért!